Aspectos jurídicos de permissão de uso de bem público destinado à comercialização de alimentos
DOI:
https://doi.org/10.64568/rbinf.v5i10.1162Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2016-12-27
How to Cite
POZZO, A. N. D.; SANTOS, K. M. A. Aspectos jurídicos de permissão de uso de bem público destinado à comercialização de alimentos. Revista Brasileira de Infraestrutura|RBInf, Belo Horizonte: Fórum, v. 5, n. 10, p. 187–208, 2016. DOI: 10.64568/rbinf.v5i10.1162. Disponível em: https://rbinfdireito.com.br/index.php/rbinf/article/view/1162. Acesso em: 9 oct. 2025.
Issue
Section
Artigos originais
License
Copyright (c) 2016 Revista Brasileira de Infraestrutura|RBInf

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.